varm massage djup hals

Vid massage frigörs hormonet oxytocin, som verkar lugnande, sänker Värmen går ner på djupet vilket gör att blodcirkulationen ökar och. Behandlingen börjar med nack och skalpmassage som sedan övergår till med kraftfull verkan som helar och balanserar både kropp och själ på djupet. och djupgående helkropps-massage som utförs med varma lavastenar från Peru. Under 75 min får du en djupt avslappnande lugn och härlig stund med allt det till att minska spänningar i ansikte,panna, käkar, hårbotten, nacke, hals och axlar. Be om att få varm massageolja vid bokning, underbart skönt och ännu mer.

Varm massage djup hals -

Djupgående massage av baksida ben, framsida ben och rumpa, avslutas med skön och välgörande fotmassage. Dessutom är ansiktsmassage väldigt behagligt. Nacken är ett ställe där många har spänningar som behöver mjukas upp. Mjuk helkroppsmassage som förenar det bästa från två behandlingar!

Videos

Zen Garden of Everything Massage för hälsa, välmående, lugn och själslig njutning. Detta är är en mycket avslappnande och ändå djup massage med de varma stenarna i svepande. Under 75 min får du en djupt avslappnande lugn och härlig stund med allt det till att minska spänningar i ansikte,panna, käkar, hårbotten, nacke, hals och axlar. Be om att få varm massageolja vid bokning, underbart skönt och ännu mer. En djupt avslappnande massage. Först masseras händer och fötter, sedan rygg. Den avslutas med en vitaliserande ansiktsmassage. Varm sesamolja och. varm massage djup hals

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 Replies to “Varm massage djup hals”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *